Sedat Peker Hadi Özışık : Rdc4deuhwpes1m - Sedat peker, bakan süleyman soylu ile arasında aracılık yaptığı iddialarını reddeden hadi özışık ile konuşma videosunu yayınladı!

Sedat Peker Hadi Özışık : Rdc4deuhwpes1m - Sedat peker, bakan süleyman soylu ile arasında aracılık yaptığı iddialarını reddeden hadi özışık ile konuşma videosunu yayınladı!. 18 mayıs salı 2021 22:35. İçişleri bakanı süleyman soylu ile sedat peker arasında aracılık yaptığı öne sürülen hadi özışık, kendini 'söyleyen şerefsizdir' sözleri ile savundu. Hadi özışık, yayımladığı son videoda isminin geçmesine ilişkin olarak sedat peker'e serzenişte bulunurken, i̇çişleri bakanı süleyman soylu ile görüşmeye giden kişinin de hadi özışık yayınlanan videonun ardından sedat peker'i arayarak benim ismimi neden geçirdin? diyerek tepki gösterdi. Sedat peker ise bu gelişmenin ardından twitter hesabından hadi özışık ile yaptığı telefon görüşmesine ait iki video yayımladı. Hadi özışık, aptal herif diyo ki biz olmasak buraya mafya çöker.

İçişleri bakanı süleyman soylu ile sedat peker arasında aracılık yaptığı öne sürülen hadi özışık, kendini 'söyleyen şerefsizdir' sözleri ile savundu. Hadi özışık ayrıca sedat peker'den kendisinin adını youtube'da paylaşmak üzere çektiği videodan çıkarmasını istiyor (aşağıda ikinci video). Sedat peker yayınladığı videoda hadi özışık ile görüştüğünü aktardı. Hadi özışık yayınlanan videonun ardından sedat peker'i arayarak benim ismimi neden geçirdin? diyerek tepki gösterdi. Twitter hesabından iki video paylaşan peker, i̇nternethaber sitesinin sahibi olan hadi özışık.

Hr7pvhxfay9xam
Hr7pvhxfay9xam from foto.sondakika.com
Twitter hesabından iki video paylaşan peker, i̇nternethaber sitesinin sahibi olan hadi özışık. Sedat peker, bakan süleyman soylu ile arasında aracılık yaptığı iddialarını reddeden hadi özışık ile konuşma videosunu yayınladı! Sonrasında süleyman soylu'nun sedat peker ile ilgili açıklamalarından sonra, sedat peker çektiği bir videoyu o gazeteciye yolladı mı? Sedat peker, twitter hesabından hadi özışık ile yaptığı görüşmenin videosunu paylaştı. Hadi özışık ayrıca sedat peker'den kendisinin adını youtube'da paylaşmak üzere çektiği videodan çıkarmasını istiyor (aşağıda ikinci video). 18 mayıs salı 2021 22:35. Diğer yandan, gündemi ıskalamayan gazeteci olarak bilinen hadi özışık'ın günlerdir sedat peker'in. Görüntülerde özışık'ın soylu için pazarlık yapmaya çalıştığı görülüyor.

Sedat peker yayınladığı videoda hadi özışık ile görüştüğünü aktardı.

Sedat peker youtube'dan yayınladığı videolarda, i̇çişleri bakanı soylu'yu kendisinin dönüş bileti olarak tanımlamış, soylu'nun. Hiçbir bir akp'li açıklama yapmadan sen açıklama yapıyorsun dedim. Sedat peker'in videosunu yayınlamasi ile sosyal medyanın gündemine düşen hadi özışık, gündem olmaya devam ediyor. Organize suç örgütü lideri sedat peker, twitter hesabından hadi özışık ile yaptığı görüşmenin videosunu paylaştı. Sedat peker, twitter hesabı üzerinden hadi özışık ile yapmış olduğu facetime görüşmelerinin görüntülerini yayınladı. Sonrasında süleyman soylu'nun sedat peker ile ilgili açıklamalarından sonra, sedat peker çektiği bir videoyu o gazeteciye yolladı mı? Mafya elebaşı sedat peker, gazeteci hadi özışık ile yaptığı görüşmeyi ifşa etti. Bu diyalog, hadi özışık'a videonun youtube'da paylaşılmadan gönderildiği iddialarını doğrular nitelikte. Hadi özışık yayınlanan videonun ardından sedat peker'i arayarak benim ismimi neden geçirdin? diyerek tepki gösterdi. Sedat peker'in yayınladığı videoda hadi özışık ile görüştüğünü aktardı. Görüşmede hadi özışık'ın süleyman soylu adına sedat peker ile pazarlık yapmaya çalıştığı görülüyor. Sedat peker yayınladığı videoda hadi özışık ile görüştüğünü aktardı. Chp grup başkanvekili özgür özel'in halk tv yaptığı açıklamada sedat peker ile süleyman soylu arasında bir gazetecinin aracılık yaptığını iddia etmişti.

İçişleri bakanı süleyman soylu ile sedat peker arasında aracılık yaptığı öne sürülen hadi özışık, kendini 'söyleyen şerefsizdir' sözleri ile savundu. Yaşanan bu gelişmenin ardından açıklama yapan özışık, ileri sürüldüğü gibi soylu'nun peker'le iletişiminden haberdar olmadığını belirtirken, bu görüşmelerden sayın soylu'nun. Videoda, hadi özışık'ın peker'e youtube videolarında adının geçmesi nedeniyle tepki gösterdiği görülürken, süleyman soylu ile görüşenin kendisi değil kardeşi süleyman özışık olduğunu belirtiyor. Sedat peker, i̇nternethaber yayın grubu yönetim kurulu başkanı hadi özışık'la yaptığı görüntülü konuşmayı paylaştı. Suç örgütü lideri sedat peker'in gazeteci hadi özışık ile yaptığı görüşmenin kaydını yayınlamasının ardından yeni bir gelişme daha yaşandı.

Lo4oi290mpn84m
Lo4oi290mpn84m from lookaside.fbsbx.com
Videoda, hadi özışık'ın peker'e youtube videolarında adının geçmesi nedeniyle tepki gösterdiği görülürken, süleyman soylu ile görüşenin kendisi değil kardeşi süleyman özışık olduğunu belirtiyor. Chp grup başkanvekili özgür özel'in tarif ettiği üzere suç örgütü lideri sedat peker ile görüştüğü ifade edilen hadi özışık, halk tv'ye konuşarak, söyleyen şerefsizdir yönünde açıklama yaptı. Diğer yandan, gündemi ıskalamayan gazeteci olarak bilinen hadi özışık'ın günlerdir sedat peker'in. Hakkında arama ve tutuklama kararı bulunan sedat peker, günlerdir sosyal medya hesabından paylaştığı videolarla gündemden düşmüyor. Sedat peker'in yayınladığı videoda hadi özışık ile görüştüğünü aktardı. Sedat peker bu açıklamanın ardından özışık ile olan görüşmesinin kayıtlarını paylaştı. Özışık açıklamasında, peker ile kendi inisiyatifiyle görüştüğünü belirterek bakan soylu'nun bu görüşmelerden haberinin olmadığını kaydetti: Bu görüşmelerin delil olarak sayılıp.

Sedat peker ise bu gelişmenin ardından twitter hesabından hadi özışık ile yaptığı telefon görüşmesine ait iki video yayımladı.

Bu diyalog, hadi özışık'a videonun youtube'da paylaşılmadan gönderildiği iddialarını doğrular nitelikte. Sedat peker'in videosunu yayınlamasi ile sosyal medyanın gündemine düşen hadi özışık, gündem olmaya devam ediyor. Organize suç örgütü lideri sedat peker, twitter hesabından hadi özışık ile yaptığı görüşmenin videosunu paylaştı. Diğer yandan, gündemi ıskalamayan gazeteci olarak bilinen hadi özışık'ın günlerdir sedat peker'in. Sedat peker, i̇nternethaber yayın grubu yönetim kurulu başkanı hadi özışık'la yaptığı görüntülü konuşmayı paylaştı. Hadi özışık da twitter hesabından yayınladığı açıklama ile özür diledi. Hadi özışık yayınlanan videonun ardından sedat peker'i arayarak benim ismimi neden geçirdin? diyerek tepki gösterdi. İnternet haber'in sahibi hadi özışık sedat peker ile olan konuşmasında mehmet ağar'a hakaret ederken süleyman soylu ile alakalı iddiaları her videosunda delilleri olduğunu söyleyen sedat peker son olarak hadi özışıkla telefon görüşmesini paylaştı. Mafya elebaşı sedat peker, gazeteci hadi özışık ile yaptığı görüşmeyi ifşa etti. Yaşanan bu gelişmenin ardından açıklama yapan özışık, ileri sürüldüğü gibi soylu'nun peker'le iletişiminden haberdar olmadığını belirtirken, bu görüşmelerden sayın soylu'nun. Chp grup başkanvekili özgür özel'in tarifi doğrultusunda hadi özışık'ın sedat peker ile görüştüğü ifade edilmişti. Sedat peker'in dün yayınladığı videoda hadi özışık'la olan facetime görüşmesi vardı. Organize suç örgütü lideri sedat peker, i̇nternethaber yayın grubu yönetim kurulu başkanı hadi özışık'la yaptığı görüntülü konuşmayı paylaştı.

Hadi özışık ayrıca sedat peker'den kendisinin adını youtube'da paylaşmak üzere çektiği videodan çıkarmasını istiyor (aşağıda ikinci video). Sedat peker, twitter hesabı üzerinden hadi özışık ile yapmış olduğu facetime görüşmelerinin görüntülerini yayınladı. Sedat peker bu açıklamanın ardından özışık ile olan görüşmesinin kayıtlarını paylaştı. Organize suç örgütü lideri sedat peker, twitter hesabından hadi özışık ile yaptığı görüşmenin videosunu paylaştı. Peker'in yayımladığı ilk videoda hadi özışık'ın soylu ile görüştüğünü ve o görüşmeye dair diyalogları anlattığı görülüyor.

Mcemdzbmw4zssm
Mcemdzbmw4zssm from pbs.twimg.com
Sedat peker, bakan süleyman soylu ile arasında aracılık yaptığı iddialarını reddeden hadi özışık ile konuşma videosunu yayınladı! Sedat peker bu açıklamanın ardından özışık ile olan görüşmesinin kayıtlarını paylaştı. Özışık açıklamasında, peker ile kendi inisiyatifiyle görüştüğünü belirterek bakan soylu'nun bu görüşmelerden haberinin olmadığını kaydetti: Hadi özışık, süleyman soylu'dan özür dilerken soylu ise hadi özışık ve kardeşi süleyman özışık hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirtti. Videoda, hadi özışık'ın peker'e youtube videolarında adının geçmesi nedeniyle tepki gösterdiği görülürken, süleyman soylu ile görüşenin kendisi değil kardeşi süleyman özışık olduğunu belirtiyor. Peker, bakan soylu ile arasında aracılık yaptığı iddialarını reddeden hadi özışık ile videosunu yayınladı. Suç örgütü lideri sedat peker, gazeteci hadi özışık ile yaptığı görüşmenin kaydını sosyal medya üzerinden yayınlamıştı. Yaşanan bu gelişmenin ardından açıklama yapan özışık, ileri sürüldüğü gibi soylu'nun peker'le iletişiminden haberdar olmadığını belirtirken, bu görüşmelerden sayın soylu'nun.

Hadi özışık'ın soylu için harakiri yaptı, mehmet ağar için ise aptal adam dediği görüldü.

Süleyman soylu ile yıllardır süregelen bir hukukum var. Peker, bakan soylu ile arasında aracılık yaptığı iddialarını reddeden hadi özışık ile videosunu yayınladı. Diğer yandan, gündemi ıskalamayan gazeteci olarak bilinen hadi özışık'ın günlerdir sedat peker'in. Hadi özışık yayınlanan videonun ardından sedat peker'i arayarak benim ismimi neden geçirdin? diyerek tepki gösterdi. Bu diyalog, hadi özışık'a videonun youtube'da paylaşılmadan gönderildiği iddialarını doğrular nitelikte. Özışık açıklamasında, peker ile kendi inisiyatifiyle görüştüğünü belirterek bakan soylu'nun bu görüşmelerden haberinin olmadığını kaydetti: Mafya elebaşı sedat peker, gazeteci hadi özışık ile yaptığı görüşmeyi ifşa etti. Sedat pekerподлинная учетная запись @sedat_peker. Görüntülerde özışık'ın soylu için pazarlık yapmaya çalıştığı görülüyor. İddiaların hedefindeki hadi özışık halktvcomtr'ye gönderdiği mesajda iddiaları yalanlayarak, soylu ile peker arasında haber götürdüğüm yalandır. Sedat peker, twitter hesabından hadi özışık ile yaptığı görüşmenin videosunu paylaştı. Suç örgütü lideri sedat peker'in gazeteci hadi özışık ile yaptığı görüşmenin kaydını yayınlamasının ardından yeni bir gelişme daha yaşandı. Sonrasında süleyman soylu'nun sedat peker ile ilgili açıklamalarından sonra, sedat peker çektiği bir videoyu o gazeteciye yolladı mı?

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code